Mörkret

Jag vill. Taget från luften utan en sekunds eftertanke, jag vill. Men jag stannar ändå upp och tänker, jag vill. Tills jag tänker igen, innan verkligheten hinner ifatt och ögonblicket tar vid, jag vill. Men inte så här och inte med dig.
Jag gräver än djupare, tills skuggorna döljs i mörkret. 

Internetcafeflashback

Batteriet håller på att ta slut i datorn och jag orkar inte hämta sladden. Det gav mig plötsligt flashbacks till olika internetcafe jag suttit på på olika resor. Bara några få minuter kvar innan man måste betala mer för att sitta längre och några få sidor man har kvar som man verkligen vill besöka. Eller man har redan varit inne på allt men ändå desperat försöker komma på fler sidor som man nog "borde" kolla in. Minns Xining i Kina, Railey Beach Thailand, Porto i Portugal. I Porto behövde man uppge sitt namn för att få inloggning. Jag tänkte att mitt kunde vara lite krånligt för dem så jag kallade mig för John. Det slutade med att jag fick heta Djon.
I San Francisco var det lite bättre. Då var det bara att gå in på Apple Store och sitta så länge man kände för det helt gratis.

7minuter kvar. Undra om det har hänt något spännande under kvällen. Får bli en snabb sväng förbi aftonbladet. 

En plutt i hörnet kanske

Jag är svag för vackra slut. Så levde de lyckliga i alla sina dagar. Prinsessan får Prinsen och hela paketet. Satt och kollade på 'Into the Wild' för en liten stund sen. När slutet närmade sig klarade jag inte mer. Bara vetskapen om att det kommer gå åt skogen blev för mycket. Slog över till 'Ice Age' istället. Lite lättsammare.
Blev klar med 'Pingvin försvunnen' igår. Fortsättningen på 'Döden och Pingvinen'. Om någon läsare här skulle få för sig att läsa dem så sluta läsa efter nästa mening. Riktigt bra och läsvärda så ni borde verkligen sluta läsa här och istället läsa böckerna.
De slutar med ett spontant bröllop på en båt och en seglats till Argentina. Lyckligt. Precis som det ska vara.

Alla filmer borde komma med en markering om hur slutet är. En liten färgad plutt längst ner i hörnet man kan kolla på ifall det är en dag man inte känner för överraskningar eller bedrövelser.

Jag såg förresten en tjej med neongula pumps på stan för några dagar sen. Det kan väl knappast få ett lyckligt slut?

Motorstopp i regnet

Imorgon börjar sommarlovet. Och på måndag börjar sommarjobbet. Bara en vecka till att börja med men ändå. Just nu håller jag på för fullt med att packa ner alla mina grejer så att lägenheten kan hyras ut under hösten. Kommer bli en utmaning att få plats med allt i bilen känns det som. En annan utmaning kanske blir att starta bilen. När jag försökte för en timme sen ville den inte. 

Så vad skulle jag ha bilen till nu senast? Tänkte slippa gå i regnet för att köpa kinamat. Nu tvingades jag gå, fast jag tog fram ett paraply. Med i påsen med mat låg en överraskning. Jag är student, studenter tar ketchup på allt sägs det ibland, var det därför jag fick med ketchup till min friterade kyckling? 

Sen att ketchupen kom i ett paket från Burger King gör det hela än mer komiskt? 

Förresten, nämnde jag att jag klarade terminens feting tenta? =)

RSS 2.0